Наше меню

Реклама

Гриль і їжа

Останнім часом блюда, приготовлені на грилі, придбали більшу популярність. І це не дивно, оскільки подібний спосіб теплової обробки дозволяє зберегти не тільки смак продуктів, але й живильні речовини, що втримуються в них

Приготувати їжу на грилі досить нескладно, однак потрібно пам'ятати про те, що в ньому не повинне бути відкритого вогню. Варто дочекатися, поки паливо повністю прогорить і утворяться вугілля червонуватого кольору, покриті шаром золи. Ґрати гриля рекомендується змазати маслом, щоб продукти не пригоряли.

 

Якість продуктів

На грилі можна приготувати блюда з різних сортів м'яса, птаха, дичини, риби, морепродуктов і овочів, що робить їх доступними для кожної родини

Різноманітні спеції, приправи й пряні трави, що широко використовуються в кулінарії, дають можливість готовити з тих самих інгредієнтів блюда, що відрізняються друг від друга по смаку. Маринади й соуси, рецепти яких дані в книзі, роблять їх особливо оригінальними

 

Сотні блюд, що приготовлені на грилі

Свинину промивають, пропускають через м'ясорубку разом з очищеним ріпчастим луком. В фарш додають яйце, солять, перчать, перемішують і формуют 4 круглі котлети. Жарять їх на змазаної рослинним маслом ґратам над розпеченими вугіллями до готовності. Булочки розріжуть навпіл, змазують гірчицею. На половинку булочки кладуть аркуш салату, котлету, змазують майонезом. Зверху кладуть кружечки маринованих огірків і накривають другою половинкою булочки. Бургеры зі свинини із зеленим луком і помідором Інгредієнти Свинина - 500 г, яйце - 1 шт., лук ріпчастий - 1 шт., часник - 1 часточка, помідор - 1 шт., булочки круглі - 4 шт., салат зелений - 4 аркуші, лук зелений рубаний - 2 ст. ложки, масло рослинне - 1 ст. ложка, майонез, сіль і перець по смаку. Спосіб готування Свинину промивають, пропускають через м'ясорубку разом з очищеним ріпчастим луком і часником. У фарш додають яйце, солять, перчать, перемішують і формуют 4 круглі котлети. Жарять їх на змазаної рослинним маслом ґратам над розпеченими вугіллями до готовності. Булочки розріжуть навпіл, змазують майонезом. На половинку булочки кладуть аркуш салату, котлету й кружечок помідора. Посипають зеленим луком, накривають другою половинкою булочки. Бургеры зі свинини із бринзою Інгредієнти Свинина - 500 г, яйце - 1 шт., лук ріпчастий - 1 шт., помідор - 1 шт., булочки круглі - 4 шт., бринза - 4 скибочки, салат зелений - 4 аркуші, зелень василька здрібнена - 2 ст. ложки, масло рослинне - 1 ст. ложка, майонез, сіль, перець чорний і червоний мелений по смаку. Спосіб готування Свинину промивають і пропускають через м'ясорубку. У фарш додають дрібно нарізаний лук, яйце, солять, перчать, перемішують і формуют 4 круглі котлети. Жарять їх на змазаної рослинним маслом ґратам над розпеченими вугіллями до готовності. Булочки розріжуть навпіл, змазують майонезом. На половинку булочки кладуть аркуш салату, котлету, скибочку бринзи, кружечок помідора. Посипають зеленню василька й накривають другий половинкою булочки. [...]
Початок
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162] [163] [164] [165] [166] [167] [168] [169] [170] [171] [172] [173] [174] [175] [176] [177] [178] [179] [180] [181] [182] [183] [184]

Кулінарія

Допомагають