Наше меню

Реклама

Гриль і їжа

Останнім часом блюда, приготовлені на грилі, придбали більшу популярність. І це не дивно, оскільки подібний спосіб теплової обробки дозволяє зберегти не тільки смак продуктів, але й живильні речовини, що втримуються в них

Приготувати їжу на грилі досить нескладно, однак потрібно пам'ятати про те, що в ньому не повинне бути відкритого вогню. Варто дочекатися, поки паливо повністю прогорить і утворяться вугілля червонуватого кольору, покриті шаром золи. Ґрати гриля рекомендується змазати маслом, щоб продукти не пригоряли.

 

Якість продуктів

На грилі можна приготувати блюда з різних сортів м'яса, птаха, дичини, риби, морепродуктов і овочів, що робить їх доступними для кожної родини

Різноманітні спеції, приправи й пряні трави, що широко використовуються в кулінарії, дають можливість готовити з тих самих інгредієнтів блюда, що відрізняються друг від друга по смаку. Маринади й соуси, рецепти яких дані в книзі, роблять їх особливо оригінальними

 

Сотні блюд, що приготовлені на грилі

По закінченні цього часу шматки м'яса жарять на змазаної рослинним маслом ґратам над розпеченими вугіллями до готовності. При подачі до стола посипають м'ясо цукром і прикрашають ріпчастим луком з маринаду. Баранина-Гриль у червоному вині з помідорами Інгредієнти Баранина (корейка) - 2 кг, сік томатний - 1 л, помідори - 500 г, лук зелений - 100 г, вино червоне сухе - 100 мол, масло рослинне - 2 ст. ложки, зелень петрушки - 1 пучок, лимон - 1 шт., сіль і перець по смаку. Спосіб готування Баранину промивають і нарізають порціонними шматками. Кладуть в емальовану ємність, пересипаючи дрібно нарубаним зеленим луком, сіллю й перцем. Додають вино й ставлять на 2-3 ч у прохолодне місце. Після цього м'ясо кладуть на змазану рослинним маслом ґрати й жарять на розпечених вугіллях до готовності, періодично поливаючи сумішшю, у якій маринувалася баранина. Окремо жарять помідори. При подачі до стола на блюдо укладають упереміж м'ясо й помідори, посипають рубаною зеленню петрушки, поливають свежевыжатым лимонним соком. Окремо подають томатний сік. Баранина з мигдалем Інгредієнти Баранина - 500 г, бульйон м'ясний - 100 мол, мигдаль очищений - 100 г, масло рослинне - 2 ст. ложки, імбир мелений - 1 ст. ложка, сіль і перець по смаку. Спосіб готування Баранину промивають, нарізають порціонними шматками, змазують рослинним маслом і натирають сумішшю солі, перцю й меленого імбиру. Підготовлене м'ясо жарять на ґратах над розпеченими вугіллями, періодично збризкуючи бульйоном, щоб м'ясо вийшло соковитим. Готову баранину викладають на блюдо, посипають здрібненим мигдалем і подають до столу. Баранина із часником і петрушкою Інгредієнти Баранина - 2 кг, лук ріпчастий - 100 г, часник - 4 часточки, зелень петрушки - 50 г, масло рослинне - 2 ст. ложки, сіль і перець по смаку. [...]
Початок
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162] [163] [164] [165] [166] [167] [168] [169] [170] [171] [172] [173] [174] [175] [176] [177] [178] [179] [180] [181] [182] [183] [184]

Кулінарія

Допомагають