Наше меню

Реклама

Гриль і їжа

Останнім часом блюда, приготовлені на грилі, придбали більшу популярність. І це не дивно, оскільки подібний спосіб теплової обробки дозволяє зберегти не тільки смак продуктів, але й живильні речовини, що втримуються в них

Приготувати їжу на грилі досить нескладно, однак потрібно пам'ятати про те, що в ньому не повинне бути відкритого вогню. Варто дочекатися, поки паливо повністю прогорить і утворяться вугілля червонуватого кольору, покриті шаром золи. Ґрати гриля рекомендується змазати маслом, щоб продукти не пригоряли.

 

Якість продуктів

На грилі можна приготувати блюда з різних сортів м'яса, птаха, дичини, риби, морепродуктов і овочів, що робить їх доступними для кожної родини

Різноманітні спеції, приправи й пряні трави, що широко використовуються в кулінарії, дають можливість готовити з тих самих інгредієнтів блюда, що відрізняються друг від друга по смаку. Маринади й соуси, рецепти яких дані в книзі, роблять їх особливо оригінальними

 

Сотні блюд, що приготовлені на грилі

Інгредієнти Серце теляче - 500 г, перець зелений солодкий - 200 г, масло рослинне (краще маслинове) - 150 мол, оцет 3%-ный - 100 мол, лук ріпчастий - 70 г, часник - 2 часточки, перець червоний гострий - 2 шт., лимон - 1 шт., сіль і перець червоний мелений по смаку. Спосіб готування Теляче серце розріжуть навпіл, добре промивають, видаляють прожилки й нарізають кубиками. Витримують протягом 24 год у маринаді, приготовленому з товченого часнику, дрібно нарізаного солодкого й гострого перцю, солі й оцту. Замариноване м'ясо запікають на змазаної рослинним маслом ґратам. Готове серце заливають соусом, для готування якого розтирають за допомогою дерев'яної ложки рослинне масло, змішуючи його із соком лимона, оцтом, здрібненим на тертці луком і червоним меленим перцем. Печінка по^-мисливські Інгредієнти Печінка яловича - 1 кг, масло рослинне - 2 ст. ложки, сіль. Спосіб готування Печінку промивають, нарізають великими шматками й змазують рослинним маслом. Кладуть на ґрати й жарять над розпеченими вугіллями. У міру запікання зрізують верхні підсмажені шари печінки, укладають на блюдо й солять. Скибочки серця й бруньок на грилі Інгредієнти Бруньки телячі - 300 г, серце теляче - 300 г, вино червоне сухе - 200 мол, помідори - 150 г, лук ріпчастий - 100 г, масло рослинне - 50 г, сіль і перець по смаку. Спосіб готування Бруньки очищають від плівки, ретельно промивають у проточній воді й вимочують у холодної воді 2 ч. Серце розріжуть навпіл, видаляють кровоносні посудини, плівку й жир. Потім всі перераховані вище субпродукти нарізають скибочками товщиною 1,5-2 див, заливають вином і [...]
Початок
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162] [163] [164] [165] [166] [167] [168] [169] [170] [171] [172] [173] [174] [175] [176] [177] [178] [179] [180] [181] [182] [183] [184]

Кулінарія

Допомагають